Αξιοπιστία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Η Texecom κατανοώντας ότι η αξιοπιστία είναι ο θεμέλιος λίθος εμπιστοσύνης σε ένα σύστημα συναγερμού, έχει αναπτύξει τη σειρά Capture ως την πιο αξιόπιστη και πιο ανθεκτική σειρά ανιχνευτών κίνησης μέχρι σήμερα.

Κατασκευασμένο να αντέχει στις πιο απαιτητικές συνθήκες

Οι προηγμένοι ηλεκτρονικοί αισθητήρες κίνησης είναι εξαιρετικά ευαίσθητες συσκευές. Οι περισσότερες αιτίες εσφαλμένων ενεργοποιήσεων είναι περιβαλλοντικοί παράγοντες που παρεμβαίνουν στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη.

Οι ανιχνευτές Capture είναι διαφορετικοί. Κάθε μοντέλο Capture διαθέτει μια ηλεκτρονική μονάδα ενθυλακωμένης εμπρόσθιας φόρτωσης, που προστατεύει τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά από πολλαπλές αιτίες βλάβης και εσφαλμένες πηγές συναγερμού.

Ασφαλής εγκατάσταση

Ο τρόπος κατασκευής επιτρέπει την εγκατάσταση χωρίς επαφή με την πλακέτα του ανιχνευτή και αποτρέπει οποιαδήποτε στατική βλάβη στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά.

Λιγότεροι ψευδοσυναγερμοί

Προστατεύει από δονήσεις και πηγές θερμότητας, τα οποία αποτελούν άλλες κοινές αιτίες ψευδών ενεργοποιήσεων.

Διπλασιάστε την ανίχνευση

Κάθε μοντέλο Capture διαθέτει διπλάσιο αριθμό σημείων ανίχνευσης σε σύγκριση με τους προηγούμενους ανιχνευτές Texecom.

Σωστά διαμορφωμένο

Οι διακόπτες επιλογής ανιχνευτή επισημαίνονται με σαφήνεια, μειώνοντας την πιθανότητα εφαρμογής λανθασμένων ρυθμίσεων.

Εύκολη παραμετροποίηση*

Οι επιλογές φακού μεγάλης εμβέλειας και κουρτίνας μπορούν να αλλάξουν χωρίς αποσυναρμολόγηση.

*Πατενταρισμένο

Δυναμική αποφυγή ψευδοσυναγερμών

Όλοι οι αισθητήρες κίνησης Capture αναλύουν έξυπνα το περιβάλλον για να προσδιορίσουν πραγματικές καταστάσεις εισβολής, απορρίπτοντας ενεργά τον ηλεκτρικό θόρυβο και άλλες πιθανές ψευδείς πηγές συναγερμού.

Με προηγμένη επεξεργασία ψηφιακού σήματος σε όλο το φάσμα, τα μοντέλα Capture διαθέτουν μια σειρά προηγμένων αλγορίθμων ανίχνευσης για την εξασφάλιση της αξιοπιστίας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ανίχνευσης.

Ψηφιακή αντιστάθμιση θερμοκρασίας

Ρυθμίζει αυτόματα την ευαισθησία του ανιχνευτή με βάση τη θερμοκρασία δωματίου για βέλτιστη απόδοση PIR.

Επιλέξιμη ευαισθησία

Η ευαισθησία του ανιχνευτή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον εγκατάστασης παρέχοντας καλύτερη ακρίβεια ανίχνευσης και κατά συνέπεια καλύτερη αποφυγή ψευδούς συναγερμού.

Αυτόματη ρύθμιση ευαισθησίας

Φιλτράρει τις διαταραχές στο παρασκήνιο προσαρμόζοντας αυτόματα την ευαισθησία του ανιχνευτή ανάλογα με το περιβάλλον του.

Ενεργή απόρριψη λευκού φωτός

Μετρά τα επίπεδα φωτός στο δωμάτιο και απορρίπτει ενεργά τυχόν πηγές λευκού φωτός (π.χ. προβολείς αυτοκινήτου, άμεσο ηλιακό φως).

Αποφυγή ψευδοσυναγερμών

Εξαλείφει ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από ξαφνικά σοκ στον ανιχνευτή που ενεργοποιεί ηλεκτρικά σήματα.

Εγγύηση εφ ‘όρου ζωής

Κάθε μοντέλο Capture συνοδεύεται από εγγύηση εφ ‘όρου ζωής για ελαττώματα υλικών, κατασκευής και απόδοσης.

Η Texecom έχει επενδύσει σε υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό κατασκευής, συναρμολόγησης και δοκιμών ειδικά για τη σειρά Capture και όλες οι συσκευές Capture έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Texecom στο Ηνωμένο Βασίλειο στη βορειοδυτική Αγγλία.