Ανιχνεύστε κάθε κίνηση

Η σειρά ανιχνευτών κίνησης με την υψηλότερη απόδοση στην ιστορία της Texecom.

Κάθε πτυχή των μοντέλων Capture έχει σχεδιαστεί για να πάει την απόδοση στο επόμενο επίπεδο.

Εξαιρετική απόδοση ανίχνευσης

Εμφάνιση ή λειτουργικότητα;
Οι περισσότεροι ανιχνευτές συμβιβάζονται για το ένα ή το άλλο. Όχι όμως οι Capture. Η ομάδα σχεδιασμού της Texecom ξεκίνησε με την τέλεια οπτική γεωμετρία για ανίχνευση κίνησης και ανέπτυξε μια όμορφη μινιμαλιστική σχεδίαση.

Το αποτέλεσμα?
Λειτουργία, απόδοση και αισθητική, τέλεια συνδυασμένα ώστε να υπερβαίνει τις ανάγκες των απαιτήσεων της σύγχρονης ασφάλειας.

Διπλασιάστε την ανίχνευση

Κάθε μοντέλο Capture διαθέτει διπλάσιο αριθμό σημείων ανίχνευσης σε σύγκριση με τους προηγούμενους ανιχνευτές Texecom.

Πραγματική 360° ανίχνευση

Όλα τα μοντέλα Capture οροφής χρησιμοποιούν τετραπλό PIR ανίχνευσης πολλών κατευθύνσεων για πραγματική ανίχνευση 360°.

Compliant coverage

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές, ολόκληρο το μοτίβο κάλυψης είναι ανεξάρτητα πιστοποιημένο με EN50131-2.

Ανώτερη ανίχνευση μικροκυμάτων

Η ανώτερη απόδοση των οπτικών PIR συμπληρώνεται τέλεια με την προηγμένη ανίχνευση μικροκυμάτων K-band σε όλα τα μοντέλα Capture dual technology.

Εντοπίστε μόνο ό, τι χρειάζεστε

Η ανίχνευση μικροκυμάτων K-band είναι λιγότερο πιθανό να διεισδύσει στους τοίχους, διασφαλίζοντας ότι η απόδοση ανίχνευσης περιορίζεται στην προστατευόμενη περιοχή και πουθενά αλλού.

Ανίχνευση χωρίς τρεμόπαιγμα

Ένα άλλο συνηθισμένο ζήτημα, η παρεμβολή από λαμπτήρες φθορισμού, ουσιαστικά εξαλείφεται.

Μικρό αλλά ισχυρό

Με ένα μικροσκοπικό ηλεκτρονικό αποτύπωμα, περίπου το μέγεθος ενός γραμματοσήμου, η μονάδα ανίχνευσης μικροκυμάτων Κ-Band ταιριάζει στο τυπικό μηχανικό περίβλημα του Capture, διασφαλίζοντας ότι όλα τα μοντέλα Capture έχουν την ίδια μορφή σε όλη τη γκάμα.

Επιλογή τρόπων ανίχνευσης μικροκυμάτων

  • DT: ανίχνευση μικροκυμάτων και PIR για μέγιστη αξιοπιστία σε δύσκολα περιβάλλοντα
  • PW: Λειτουργία «PetWise» με 35Kg ενισχυμένη ασυλία κατοικίδιων για οικιακές εγκαταστάσεις
  • CW: Λειτουργία «CloakWise» με δυνατότητα εντοπισμού εισβολέων που προσπαθούν να καλύψουν τον ανιχνευτή, για εγκαταστάσεις υψηλότερων απαιτήσεων.

Στάνταρ εξαίρεση κατοικίδιων

Όλα τα επιτοίχια μοντέλα Grade 2 διαθέτουν μία καινοτόμο επιλογή δύο σταδίων, μη ανίχνευσης κατοικίδιων ζώων ως στάνταρ, διατηρώντας την ανίχνευση ανθρώπων.

Οπτική εξαίρεση κατοικίδιων

Οι οπτικοί ανιχνευτές κίνησης προσφέρουν λειτουργία εξαίρεσης κατοικίδιών μέσω του συστήματος διπλής δέσμης.

Μέθοδος εξαίρεσης κατοικίδιων σε δύο στάδια

Απλώς επιλέξτε τους αλγορίθμους ψηφιακής εξαίρεσης κατοικίδιων ζώων και ενεργοποιήστε την ειδικά σχεδιασμένη οπτική ρύθμιση εξαίρεσης κατοικίδιων.

Απόδοση ανίχνευσης Grade 2

Ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένη η εξαίρεση κατοικίδιων, οι συσκευές Capture διατηρούν τις επιδόσεις βαθμού 2 σε εμβέλεια έως 10 μέτρα.

Απαράμιλλη ασύρματη συνδεσιμότητα

Όλα τα ασύρματα μοντέλα Capture παρέχουν την ίδια ποιότητα όπως τα αντίστοιχα ενσύρματα, πιστοποίηση EN Grade 2 και την πολυβραβευμένη τεχνολογία Ricochet mesh της Texecom.

Υψηλότερη απόδοση από οποιοδήποτε άλλο ασύρματο σύστημα ασφαλείας

Οι ασύρματες συσκευές με δυνατότητα Ricochet λαμβάνουν και αναμεταδίδουν άλλες ασύρματες συσκευές. Το μέγεθος, η επεκτασιμότητα και το εύρος ολόκληρου του συστήματος επεκτείνονται καθώς η ασύρματη αναμετάδοση δεν περιορίζει την επικοινωνία από σημείο σε σημείο.

Μεγαλύτερη εμβέλεια, μεγαλύτερη ασφάλεια

Το εύρος ενός ασύρματου συστήματος με δυνατότητα Ricochet είναι μεγαλύτερο, με πολλές συσκευές ικανές να μεταδίδουν μηνύματα προς και από, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες ενός κτιρίου.

Self healing​

Κάθε συσκευή με δυνατότητα Ricochet παρέχει διαδρομές σήματος από και προς ένα σύστημα με δυνατότητα Ricochet. Εάν η ασύρματη σύνδεση μεταξύ δύο συσκευών αποδυναμωθεί, το δίκτυο θα «αυτοθεραπευτεί» και θα επαναπροσανατολίσει αυτόματα τις επικοινωνίες μέσω εναλλακτικών συσκευών με δυνατότητα Ricochet.